Opdrachtgevers

MCM Innovation B.V. – Marketing Communication Management – is een dynamische, professionele en sterk groeiende onderneming,die inmiddels 7 jaar bestaat. Ons hoofdkantoor bevindt zich in Hilversum en door de sterk groeiende lijn qua opdrachtgevers in combinatie met de professionele salesforce binnen het bedrijf, worden er regelmatig nieuwe kantoren geopend. Kantoor Deventer was onze eerste locatie en recentelijk zijn Veenendaal en Den Haag geopend.

Als fieldmarketingorganisatie houden wij ons onder meer bezig met het genereren van nieuwe klanten voor onze opdrachtgevers. Om dit te bereiken werken wij met een strenge personeelsselectie en uitgebreide opleidingen voor B2B verkoop adviseurs zodat deze service gericht hun vak uit kunnen oefenen.

MCM Innovation B.V. werkt met een voor Nederlands begrippen nieuw systeem van Elite teams. Deze worden ingezet om producten van opdrachtgevers op de juiste manier in de markt te zetten. Hierdoor kunnen we een terugkoppeling van de fieldmarketinggegevens aan de opdrachtgevers verstrekken om eventuele marketingtechnische aanpassingen snel en effectief toe te passen.

Direct Sales, oftewel face2face verkoop, mag vanzelfsprekend niet worden verward met direct marketing of verkoop op afstand, omdat het hier om individuele verkoopadviseurs gaat die de klanten rechtstreeks bereiken. Door diverse factoren zoals teamwork, innovatie, motivatie, visie, communicatie, leiderschap en de juiste inspiratie, bereiken wij telkens opnieuw het succes dat tot grote tevredenheid van onze opdrachtgevers leidt. Hierbij zijn kwaliteit, betrouwbaarheid en professionaliteit onmisbare factoren, waardoor MCM Innovation zonder twijfel de juiste partner is voor alle commerciële doeleinden van opdrachtgevers.

Onze opdrachtgevers voor de zakelijke markt zijn onder meer E-ON, Nuon, GazProm en Telfort (dit was voorheen Atlantic Telecom).

MCM Innovation B.V. is van alle markten thuis, wat ons tot de juiste partner voor alle opdrachtgevers maakt. Met genoemde factoren zijn we doelgericht en op hoog niveau in het hele land actief. Het bedrijf van onze opdrachtgevers wordt dan ook gezien als ware het onze eigen organisatie. Hierdoor worden gestelde doelen en resultaten optimaal gerealiseerd. Wij zijn uw ambassadeurs.

Door diezelfde genoemde factoren, blijkt telkens weer dat wij de meest geschikte organisatie zijn voor de meest uiteenlopende bedrijfstakken van onze opdrachtgevers. Mede daarom kunnen wij elke nieuwe opdrachtgever het volste vertrouwen bieden om een professionele samenwerking aan te gaan.

Wij verheugen ons erop om ook u als onze nieuwe opdrachtgever te kunnen verwelkomen, wat zonder meer zal leiden tot een succesvolle samenwerking.