MCM Innovation B.V.

Verzorgt innovatieve en op maat gemaakte marketingoplossingen voor toonaangevende  bedrijven in Nederland. Wij zorgen ervoor dat onze opdrachtgevers op een zeer correcte manier vertegenwoordigd worden en dat alle vragen van de klanten per direct beantwoord kunnen worden doormiddel van onze persoonlijke benadering. De kern van ons succes is toe te schrijven aan potentiële werknemers. Wij doen er alles aan om hen de carrière te bieden die zij voor ogen hebben.

(M)arketing50

Vanuit het strategische marketingplan van de opdrachtgevers, middels succesvolle markt bewerking de positie van de markt weet te versterken. We weten hoe we marketingcommunicatie activiteiten initiëren en weten deze op overtuigende wijze in de markt te zetten. Wij spreken de klanten en zorgen er zodoende voor dat zij vol overtuiging, aan het succes van onze opdrachtgevers willen bijdragen.

(C)ommunicatie

Elke groep mensen vinden de rijkdom in communicatie,wederzijdse bijstand en solidariteit, die leiden tot een gemeenschappelijke doel. ‘’De ontplooiing van iedereen, met respect voor de verschillen’’ Françoise Dolto.  Communicatie is de laatste jaren veel belangrijker geworden.Waar vroeger intuïtief gecommuniceerd werd, gebeurt nu steeds bewuster, waar het vroeger voor slechts enkele personen was weggelegd,  communiceert nu zowat elk mens. De meeste mensen vinden het wel belangrijk maar hebben er de vaardigheden of de middelen er niet voor.

(M)anagement

Heeft u binnen uw organisatie projecten lopen? Targets die gehaald moet worden? Lopen de projecten niet allemaal volgens uw wensen? Misschien herkent u problemen zoals : het uitlopen van projecten, overschrijden van het budget, onduidelijke of ongewenste resultaten.

Neem direct contact met ons op en vraag wanneer wij een team in beschikking kunnen stellen voor u en uw organisatie.

Onze missie en motto

Onze missie : resultaten leveren

MCM Innovation B.V. biedt organisaties professionele ondersteuning in de vorm van optimale resultaten behalen. MCM helpt en coacht je tijdens deeerste stappen in je carrière. Zo doe je als onderdeel van MCM de juiste kennis en vaardigheden op voor een succesvolle start in je functie.

Opmaat gesneden oplossingen

Bij ons wordt elke opdracht en project geheel individueel begeleid. Met opmaat gesneden ideeën van mensen die al jarenlang professioneel werkbinnen hun vakgebied leveren. Persoonlijkheid, individualiteit en ruimte voor creativiteit staan bij ons voorop. Alleen dan kunnen wij u perfect vandienst zijn, zodat u ook in de toekomst op ons kunt blijven bouwen.

Ons motto: We keep it simple !

Onze dienstverlening kenmerkt zich door de nadruk te leggen op de gebruiksvriendelijkheid van onze producten. Immers, de klant moet de producten die door ons ingeleverd zijn zonder mis interpretaties kunnen implementeren. Daarom moeten de gesprekken die wij voeren, gemakkelijk te begrijpen zijn. Vandaar ons motto ‘’We keep it simple’’.